6 portsjonit
4 muna
150 g valget šokolaadi
200 g toorjuustu (vanilli, sidruni)
Kata lahtikäiva koogivormi ( Ø 23 cm) põhi küpsetuspaberiga. Kuna kooki küpsetatakse veevannis, siis mähi ümber koogivormi põhja fooliumit, et vesi sisse ei pääseks. Kuumua ahi 175-kraadini.
Eralda munakollased ja valged eraldi kaussidesse.
Tükelda šokolaad ja sulata veevannnil või mikroahjus. Pane šokolaaditükid kuumakindlas kausis mikroahju ja sulata 20 sekundi kaupa, vahepeal segades, kuni šokolaad on sulanud.
Vahusta munavalged kõvaks vahuks. Vahusta munakollaseid vähemalt 5 minutit, lisa vähehaaval natuke jahtunud šokolaad ja toorjuust. Sega kolmes osas hulka munavalgevaht. Liiga palju ei maksa segada, siis ei jää kook õhuline.
Kalla tainas koogivormi ja pane koogivorm ahjuvormi. Kalla ahjuvormi vett, mis ulatuks umbes 2 cm kõrgusele.
Küpseta 25 minutit, keera kuumus ära ja jäta veel 30 minutiks ahju.
Pane ööseks külmkappi. Koogile annab magusust šokolaad.
Enne serveerimist võib kaunistada marjadega.