Marineeritud redised
Kodutohter
05.07.2022
Shutterstock

Suurepärane lisand võileibadele või grillitud lihale.

1 väike purk

 

12-15 redist (olenevalt suurusest)

1 sibul

5 dl vett

1 sl sinepiseemneid

8 musta pipra tera

1 tl soola

1,5 sl suhkrut

1 loorberileht

4 sl valget veiniäädikat

 

Pane potti vesi ja kõik maitseained peale äädika ja lase marinaadil mõni minut keeda. Seejärel võta pott tulelt ja lisa äädikas. Jäta maitsestuma.

Puhasta redised, viiluta õhukeselt ja lao purki.

Lase marinaad veel korraks keema ja vala redistele.

Kaaneta purk ja jäta vähemalt ööpäevaks maitsestuma.

Marinaadi võib maitsestada ka tilli, peterselli- või mustsõstralehtedega.

 

Kui peenralt muudkui tuleb rediseid, võib neid purki panna.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid