4 muna
1,5 dl suhkrut
1 dl nisujahu
0,5 dl kartulijahu
2 sl suhkruta kakaopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis
1 apelsin
150 g küpsetus- või piimašokolaadi
4 dl vahukoort
200 g maitsestamata toorjuustu
3 sl suhkrut
Peale
šokolaadi
Kuumuta ahi 225 kraadini. Vahusta munad ja suhkur valgeks vahuks. Sega nisujahu, kartulijahu, kakaopulber ja küpsetuspulber omavahel. Sega jahusegu ettevaatlikult muna-suhkruseguga. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta põhja 7–8 minutit.
Pese apelsin ja riivi koor. Pigista apelsinist mahl. Sulata šokolaad ettevaatlikult kas mikrolaineahjus või vesivannil. Vahusta koor pehmeks vahuks. Lisa kreemile sulašokolaad, toorjuust, suhkur, riivitud apelsinikoor ja pool apelsinimahlast ning klopi ühtlaseks.
Laota lauale küpsetuspaber ja keera ahjust välja tulnud põhi selle peale. Eemalda ettevaatlikult kuum küpsetuspaber. Kasuta pool apelsinimahlast põhja niisutamiseks. Laota põhjale tubli pool täidisest nii, et jätad umbes veerandi põhja ülemisest servast täidisest vabaks, et täidis rullides välja ei tuleks. Rulli põhi küpsetuspaberi abil rulliks.
Tõsta tort serveerimisvaagnale. Määri ülejäänud täidis ühtlaselt rulli peale. Pinnale saab joonistada kahvliga mustreid, nii et see näeks välja nagu jõuluhalg. Kaunista šokolaadiga: kraabi terava noaga, näiteks koorimisnoaga šokolaadi ja puista peale.