Kalavorm magusa tšillikastmega
Kodutohter
04.03.2022
Shutterstock

Kuigi kõige parem on muidugi värske kala, saab ka külmutatud kalast väga maitsva roa.

4 portsjonit

 

400 g külmutatud kalafileed (heik, saida)

¼ tl soola

¼ tl purustatud roseepipart

2 dl kohvikoort

2 dl hapukoort

4 sl magusat tšillikastet (sweet chilli)

2 sl tomatipastat

1 kalapuljongikuubik

1 dl hakitud tilli

 

Pane poolsulanud kalafileed ahjuvormi. Puista peale soola ja roseepipart.

Sega kausis koor, hapukoor, tšillikaste ja tomatipasta. Purusta sisse puljongikuubik ja kalla segu kaladele.

Küpseta 200-kraadises ahjus 25-30 minutit.

Puista peale hakitud tilli ja serveeri koos keedetud kartuli või riisiga.

Sarnased artiklid