10 viilu
6 muna
5 dl piima
1 dl jahu
soola, pipart
0,5 dl hakitud rohelist sibulat
Täidis
pool sibulat
300 g kuumsuitsukala või tuunikalakonserv
300 g toorjuustu
100 g hapukoort
1 sl mahedat sinepit
0,5 dl hakitud tilli
musta pipart
Sega jahu vähehaaval piima hulka, lisa munad ja vispelda ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga. Vala munasegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale hakitud sibul. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-25 minutit.
Kummuta küpsetuspaberiga kaetud tööpinnale ja jäta jahtuma.
Haki sibul väga peeneks. Puhasta kala luudest ja murenda väikesteks tükkideks. Sega kokku hakitud sibul, suitsukala või tuunikala, toorjuust, hapukoor, sinep, hakitud till ja pipar. Kui kala on piisavalt soolane, pole soola vaja lisada.
Kata ahjuomlett täidisega ja keera küpsetuspaberi abil rulli. Hoia enne serveerimist natuke aega külmkapis.