4-6 portsjonit
400 g broilerifileed või kintsuliha
2 punast sibulat
2 sellerivart
2 erivärvilist paprikat
2 õuna
2 tl rapsi- või oliiviõli
1-2 sl mett
3 sl valget palsamiäädikat
pisut soola
musta pipart
Lõika liha tükkideks. Koori ja haki punane sibul. Loputa, poolita ja tükelda paprikad. Viiluta sellerivarred. Lõika õun sektoriteks, eemalda süda ja tükelda.
Kuumuta pannil õli ja lisa väikeste osadena lihatükid. Pruunista need üleni kuldpruuniks. Lisa sibul, seller, õunatükid ja paprika ning kuumuta segades veel mõni minut.
Lisa mesi ja palsamiäädikas, maitsesta soola ja musta pipraga. Hauta nõrgal kuumusel veel paar minutit. Paku koos täisterariisi, keedetud köögiviljade ja värske salatiga.