Kana-kaeratangu salat

Kodutohter
20.05.2024
Shutterstock

Selline salat on tervislik, maitsev ja täidab pikaks ajaks kõhtu.

4 portsjonit

 

4 kanafileed

0,5 sl oliiviõli

peotäis hakitud peterselli

peotäis hakitud salveid

soola, musta pipart

Salat:

300 g lillkapsast

1 väike punane sibul

4-6 kirsstomatit

peotäis rohelist sibulat

2 dl keedetud kaeratangu

1 laimi mahl

2 sl oliiviõli

soola

Kaste

2 sl maapähklivõid

2 tl riivitud ingverit

1 laimi mahl

1 sl mett

tilk vett

soola

 

Tükelda kanafileed. Sega kausis õli, hakitud ürdid, sool ja must pipar ja sega kanatükkidega. Jäta maitsestuma.

Riivi lillkapsas jämeda riiviga. Lõika tomatid pooleks. Haki punane sibul ja roheline sibul.

Sega kausis kõik salatiained kokku ja jäta maitsestuma.

Kuumuta pannil kanafileetükid kuldpruuniks. Kata kaanega ja hauta pisut, kuni fileed on küpsed.

Kalla salat vaagnale, tõsta peale natuke jahtunud kanatükid. Serveeri kastet eraldi kannust.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid