4 portsjonit
4 kanafileed
0,5 sl oliiviõli
peotäis hakitud peterselli
peotäis hakitud salveid
soola, musta pipart
Salat:
300 g lillkapsast
1 väike punane sibul
4-6 kirsstomatit
peotäis rohelist sibulat
2 dl keedetud kaeratangu
1 laimi mahl
2 sl oliiviõli
soola
Kaste
2 sl maapähklivõid
2 tl riivitud ingverit
1 laimi mahl
1 sl mett
tilk vett
soola
Tükelda kanafileed. Sega kausis õli, hakitud ürdid, sool ja must pipar ja sega kanatükkidega. Jäta maitsestuma.
Riivi lillkapsas jämeda riiviga. Lõika tomatid pooleks. Haki punane sibul ja roheline sibul.
Sega kausis kõik salatiained kokku ja jäta maitsestuma.
Kuumuta pannil kanafileetükid kuldpruuniks. Kata kaanega ja hauta pisut, kuni fileed on küpsed.
Kalla salat vaagnale, tõsta peale natuke jahtunud kanatükid. Serveeri kastet eraldi kannust.