800 g lehttainast
Täidis
200 g porgandeid
200 g kapsast
võid hautamiseks
250 g hapukoort
1 muna
1 sl Dijon`i sinepit
soola, musta pipart
1 muna
Sulata külmutatud tainas ja jaga pooleks. Rulli mõlemad pooled õhukeseks. Tõsta üks tainapool küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Koori ja riivi porgandid jämeda riiviga, lõika kapsas ribadeks. Hauta porgandid ja ja kapsas väheses võis pehmeks. Vajadusel võid lisada tilga vett.
Sega kausis kokku hapukoor, muna ja sinep ning sega hautatud porgandi ja suvikõrvitsaga. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta segu pirukapõhjale ja kata teise tainapoolega. Vajuta servad kinni ja tee kahvliga mõned augud sisse, et aur välja pääseks. Määri pealt munaga.
Küpseta 200-kraadises ahjus 35-40 minutit.