12 tükki
Põhi
4 dl tatrajahu
2 dl nisujahu
50 g võid
4 dl (2 klaasi) hapupiima või keefiri
2 tl soodat
soola, suhkrut
Täidis
1 väike kapsapea
1 sl õli
4 dl kohvikoort
2 muna
2 sl tatrajahu
2 sl ketšupit
1 sl purustatud pähkleid või seemneid
soola, musta pipart
Sega soodaga segatud jahu, maitseained, sulatatud või ja hapupiim.
Lõika kapsas ribadeks, hauta vähese õliga pehmeks, maitsesta ketšupi, soola ja pipraga.
Sega hulka tatrajahuga segatud koor ja hauta veel paar minutit. Kui kapsas on jahtunud, sega hulka lahtiklopitud munad ja purustatud pähklid või seemned.
Tõsta tainas ahjuplaadile või -vormi ja küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Pane peale täidis ja küpseta veel 35-40 minutit.