Tatra-köögiviljapada
4 portsjonit
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
2 sl õli
2 dl toortatart
4-6 porgandit
1 paprika
1 sl sojakastet
4 dl puljongit (köögivilja, kana)
soola, musta pipart
hakitud peterselli
Koori ja haki sibul ja küüslauk. Tükelda porgandid ja paprika. Kuumuta hakitud sibulat ja küüslauku pannil õlis, lisa tatar, kuumuta pisut, lisa tükeldatud köögiviljad ning kuumuta veel pisut. Lisa sojakaste ja puljong. Hauta madala kuumusel, kuni tatar ja köögiviljad on pehmed ning vedelik aurustunud. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga ning puista peale hakitud peterselli.
Selles pajaroas võib kasutada just meelepäraseid köögivilju. Oluline on tükeldada need nii suurteks tükkideks, et nad küpseksid tatraga samal ajal.