6 portsjonit
1 jänes
2 sibulat
2 küüslauguküünt
2 porgandit
3 sellerivart
2 loorberilehte
10 tera musta pipart
1 rosmariinioks
pisut võid
5 dl keeva vett
2 sl sulatatud juustu
soola
Tükelda jänes tugeva noaga. Lõika ära koivad, tükelda kere neljaks. Koori ja tükelda porgand, sellerivarred, sibul ja küüslauk. Kuumuta poti põhjas või ja pruunista lihatükid kahes jaos. Tõsta pruunistatud tükid välja. Pane potti sibula-, küüslaugu-, porgandi- ja selleritükid ja kuumuta. Tõsta lihatükid potti tagasi, vala peale keev vesi, lisa potti sool, loorberilehed, rosmariinioks ja pipraterad.
Hauta madalal kuumusel 1-1,5 tundi. Tõsta kulbiga praevedelikku kaussi, lisahoolega segdes 2 sl sulatatud juustu ja vala kõik potti tagasi. Sega ja lase natuke aega kaane all tõmmata.