4 portsjonit
400 g (1 pakk) külmutatud köögivilju
500 g kanafileed
1 sl õli
1 tops sulatatud juustu (näit. ürdi- või küüslaugumaitseline)
2 kana- või köögiviljapuljongi kuubikut
6 dl vett
pisut karripulbrit
soola, pipart
hakitud ürte (peterselli, tilli, rohelist sibulat vms)
Lõika kanafileed õhukesteks ribadeks ja pruunista pannil õlis. Maitsesta karri, soola ja pipraga.
Kuumuta vesi potis, sulata sisse puljongikuubikud, lisa külmutatud köögiviljad ja kanaribad.
Keeda madala kuumusel umbes 10 minutit ja lisa lusikaga sulatatud juust. Sega, kuni juust on sulanud. Lisa veel pisut karrit, see annab supile ilusa kuldse värvi. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
Lisada võib veel peotäie väikseid makarone: teokarpe, nuudleid või sarvekesi.