6-8 portsjonit
2 pakki (700 g) külmutatud pelmeene
2 pakki külmutatud köögivilju
1 purk purustatud tomateid
1 dl ketšupit
1 tl kuivatatud punet
2 dl koort
150 g riivjuustu
Pelmeenide keetmiseks
2 l vett
0,5 sl soola
3 loorberilehte
4 vürtsipipra tera
Sega kokku purustatud tomatid ja ketšup.
Kuumuta vesi keemiseni, lisa loorberilehed, vürtsiterad ja sool. Kalla pelmeenid keevasse vette. Sega vahukulbiga, et pelmeenid ei kleepuks kinni. Keeda natuke vähem, kui pakil olevas juhises.
Tõsta pooled pelmeenid vahukulbiga ahjuvormi, puista peale punet. Puista peale üks pakk külmutatud köögivilju ja pool tomatisegust. Lisa ülejäänud pelmeenid, pakk köögivilju ja ülejäänud tomatikaste. Vala vormi koor ja riputa peale riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.
Purustatud tomatite asemel võib ära kasutada ka suvest külmkappi jäänud grillkastme.