10 tükki
150 g Oreo või Domino küpsiseid
50 g võid
Hele kiht
2 dl vahukoort
100 g valget šokolaadi
100 g toorjuustu
Tume kiht
2 dl vahukoort
100 g tumedat šokolaadi
100 g toorjuustu
Peale
100 g piimašokolaadi
1 dl koort
Kaunistuseks
Kinder-mune
Kata lahtikäiva servaga koogivormi (Ø 20 cm) põhi ja küljed küpsetuspaberiga.
Purusta küpsised köögikombainis ja sega sulatatud võiga. Vajuta vormi põhja.
Heleda põhja jäoks vahusta koor tugevaks vahuks. Sulata valge šokolaad veevannis või mikroahjus ja sega köögikombainis või mikseriga segades toorjuustuga. Sega kokku vahukoorega. Kalla segu vormi ja pane külmkappi.
Teise vahukihi jaoks vahusta jälle koor ja sulata tume šokolaad. Sega kokku šokolaad, toorjuust ja vahukoor ning kalla vormi heledale kihile. Pane järgmise päevani külmkappi.
Riivi glasuuri jaoks šokolaad. Kuumuta koor keemiseni. Võta pott pliidilt ja sega hulka riivitud šokolaad. Jahuta glasuur toatemperatuurini ja tõsta lusikaga või pressi pritsikotist tordi peale.
Kaunista tort poolitatud Kindermunadega.