10-12 tükki
70 g sarapuupähkleid
4 muna
1,5 dl suhkrut
0,75 dl kartulijahu
1 sl kakaopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
määrimiseks võid või margariini
Niisutuseks
1,5 vaarikamahla
Täidis
2,5 vahukoort
2 sl suhkrut
0,5 tl vanillisuhkrut
5 dl maasikaid
3 dl mustikaid
3 dl vaarikaid
Kata lahtikäiva koogivormi (Ø 22 cm) põhi küpsetuspaberiga. Määri servad võiga. Jahvata sarapuupähklid jahuks. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Sega kokku kuivained ja sõelu munavahu hulka. Kalla tainas vormi. Küpseta kooki 175-kraadises ahjus umbes 40 minutit. Lase koogil pisut jahtuda ja võta vormist välja.
Vahusta koor. Poolita maasikad.
Lõika koogipõhi kaheks või kolmeks osaks. Niisuta põhjad vaarikamahlaga. Pane kihtide vahele vahukoort ja marju. Määri ka tordi peale vahukoort ning kaunista marjadega. Hoia enne serveerimist paar tundi külmkapis.