Kirsipuding ehk trifle

Kodutohter
15.12.2023
Shutterstock

Järelejäänud jõulukeeksist saab teha uue magustoidu.

4 portsjonit

 

400 g (1 pakk) külmutatud kirsse

2 sl suhkrut

6−8 keeksilõiku

2 dl vahukoort (35%)

1 sl suhkrut

300 g vanilli-kohupiimapastat

 

Võta kirsid välja sulama ja puista suhkur peale.

Tükelda keeksilõigud, pane klaasidesse või magustoidukaussidesse ning vala peale kirssidest valgunud mahl.

Vahusta koor suhkruga ja sega kohupiimapastaga.

Tõsta keeksi- või kringlitükkide peale vaheldumisi kirsse ja vahukooresegu. Kaunista marjadega.

Seda magustoitu võib teha ka teiste sügavkülmas leiduvate marjadega.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid