10-12 tükki
Põhi
175 g küpsiseid (Digestive)
50 g võid
Täidis
250 g kõrvitsat
2 (mahe) apelsini
4 želatiinilehte
2 dl vahukoort
250 g vanilli kohupiimapastat
200 g maitsestamata toorjuustu
1,5 dl suhkrut
1 sl vanillisuhkrut
mõni tera soola
Kaunistamiseks
apelsine, šokolaadi vms
Koori ja tükelda kõrvits ja keeda tilgas vees pehmeks. Püreeri saumikseriga ja jahuta.
Purusta küpsised köögikombainis ja sega sulatatud võiga. Vajuta segu ümmarguse lahtikäiva servaga koogivormi (Ø 23 cm) põhja. Kata põhi enne küpsetuspaberiga. Pane põhi täidise tegemise ajaks külmkappi.
Pane želatiinilehed tilga veega paisuma. Vahusta koor köögikombainis. Lisa kohupiimapasta, jahtunud kõrvitsapüree ja toorjuust. Riivi peene riiviga sisse kahe apelsini koor, lisa suhkur ja sool. Pigista želatiinilehed kuivaks. Pressi apelsinidest välja mahl, kuumuta ja sulata sinna sisse želatiinilehed.
Pane köögikombain käima ja vala peene nirena želatiinisegu täidise sisse.
Kalla täidis koogipõhjale, silu ühtlaseks, kata vorm kilega ja pane külmkappi tarduma. Kook peaks tarduma vähemalt viis tundi.