4 portsjonit
1 l värskeid kukeseeni
2 väikest õuna
1 võike sibul
2 küüslauguküünt
50 g võid
1 sl mett
1 tl soola
1 sl hakitud rosmariini
Lisaks
300 g lintnuudleid
2 sl oliiviõli
150 g fetajuustu
Puhasta ja tükelda kukeseened. Pese õunad, eemalda südamed ja lõika õunad kuubikuteks. Koori ja haki sibul ja küüslauguküüned.
Tõsta kukeseened külmale pannile ja kuumuta, kuni seentest välja keenud vedelik on aurustunud. Tõsta seened kaussi.
Sulata pannil või, lisa hakitud sibul ja küüslauk. Kuumuta paar minutit, lisa seened ja õunakuubikud. Maitsesta soola ja meega ning hakitud rosmariiniga. Kuumuta veel 3-4 minutit, kuni õunatükid pehmenevad.
Keeda lintnuudleid soolaga maitsestatud vees vastavalt pakil olevale õpetusele. Nõruta sõelal ja kalla serveerimisnõusse. Sega õuna-seenesegu kuuma pasta hulka, tilguta peale oliiviõli ja murenda fetat. Serveeri koos värske salatiga.