10 tk
Põhi
50 g võid
150 g kohupiima
150 g täisteranisujahu
2 sl kaerahelbeid
1 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 dl piima
Täidis
250 g kana kintsuliha või fileeribasid
1 sl õli
1 porru
0,5 tl karrit
2 õuna
150 g riivjuustu
2 sl nisujahu
1 tl soola
2 dl piima
2 muna
Sega jahu, küpsetuspulber, kaerahelbed ja sool. Sega koos või ja kohupiimaga puruseks seguks. Lõpuks lisa piim. Suru tainas võiga määritud pirukavormi põhja ja äärtele ja pane 15 minutiks külmkappi.
Viiluta porru ja tükelda õun. Prae broileriribad kuumas õlis kuldpruuniks, lisa porru ja õunatükid. Maitsesta karriga ja kuumuta 15 minutit.
Sega jahu, sool, munad ja riivjuust piimaga.
Torka pirukapõhjale kahvliga mõned augud ja küpseta põhja 200-kraadises ahjus 10 minutit. Kalla õuna, broileri ja porrusegu pirukapõhjale ja vala peale juustusegu.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20-25 minutit.