8 portsjonit
1 terve broiler või 4 koiba
umbes 2 l vett
1 sl soola
2 loorberilehte
10 musta või valge pipra tera
1 suur mugulsibul
3 küüslauguküünt
tükk juursellerit
4 porgandit
peterselli
8 kartulit või 2 dl riisi
tükk porrut
Loputa broiler ja aseta paraja suurusega potti. Kalla peale nii palju vett, et broiler oleks kaetud. Kuumuta vesi keema ja riisu vaht. Lisa maitseained, poolitatud sibul, porru ja terved porgandid potti. Keeda vaiksel tulel umbes üks tund.
Tõsta vahukulbi abil broiler puljongist välja ja eemalda luud. Kurna puljong läbi sõela. Koori ja lõika kartulid tükkideks ja keeda puljongis pehmeks. Lisa tükeldatud porgandid ja ülejäänud juurviljad. Kasutada võib ka külmutatud juurvilju.
Kanasupp on suurepärane argipäevaroog ja sellega saab tõrjuda ka külmetushaigusi.