4 portsjonit
400 g hakkliha
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
1 tl pitsamaitaseainet
0,5 tl soola
musta pipart
1 lillkapsas
2 lehtkapsalehte
3 sl punast pestot
250 g kirsstomateid
100 g riivjuustu
Haki sibul ja küüslauguküüned. Lõika lillkapsas viiludeks. Rebi lehkapsalehed tükkideks ja eemalda jäme roots. Poolita kirsstomatid.
Pruunista pannil hakkliha. Lisa sibul ja küüslauk, maitsesta soola, pipra ja pitsamaitseainega.
Pane lillkapsaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Mõõda pesto kaussi ja sega hulka 1 sl õli. Määri segu lillkapsale. Sega lehtkapsatükid hakklihaga ja laota segu lillkapsale. Pane peale poolikud kirsstomatid ja puista peale riivjuust.
Küpseta 220-kraadises ahjus 12-15 minutit, kuni juust on sulanud ja pisut pruunistunud. Lillkapsas jääb pisut krõmpsuks.