Lillkapsa-kikerhernesupp

Kodutohter
21.05.2023
Shutterstock

Krõbedad kikerherned sobivad sametise supiga hästi kokku.

2 portsjonit

 

1 lillkapsas

tükk juursellerit

pool sibulat

1 purk kikerherneid

vett

1 köögivilja- või kanapuljongi kuubik

soola, pipart

2 dl koort

 

Tükelda lillkapsas ja juurseller, haki sibul. Pane potti koos poole purgi kikerhernestega ja lisa nii palju vett, et kõik oleks enam-vähem kaetud. Tükelda sisse puljongikuubik ja keeda kuni lillkapsas on pehme.

Lisa koor ja püreeri saumikseriga. Maitse ja maitsesta pipraga ning lisa vajadusel soola.

Kuivata ülejäänud kikerherned majapidamispaberil ja rösti kuumal kuival pannil krõbedaks ning lisa serveerimisel supile.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid