Päeva retsept: kolme kapsa supp

Kodutohter
25.09.2020
Shutterstock

Sametine ja tervislk supp kolmest kapsast.

Kolme kapsa supp

6-8 portsjonit

 

300 g brokolit

300 g lillkapsast

300 g peakapsast

1 suur õun

1 sibul

pisut õli

1½ l vett

3 köögiviljapuljongi kuubikut

100 g sulatatud- või toorjuustu (näit. küüslaugu)

soola, musta pipart

 

Tükelda lillkapsas ja brokoli õisikuteks, lõika peakapsas ribadeks. Koori õun, eemalda süda ja lõika sektoriteks. Koori ja haki sibul.

kuumuta poti põhjas tilk õli ja kuumuta köögivilju õlis. Lisa vesi ja puljongikuubikud. Keeda madalal kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed.

Lisa sulataud- või toorjuust ja püreeri saumikseriga. Maitsesta pipra ja vajadusel soolaga.

Serveeri koos saiakuubikute või röstsaiaga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid