Päeva retsept: munarull

Kodutohter
13.10.2020
Shutterstock

Kuna mune on enamasti alati külmkapis ja täidiseks võib kasutada kasvõi eelmise päeva hakklihakastet või seda, mis kapis parajasti leidub, on see väga maitsev ja soodne roog.

Munarull

10 portsjonit

 

6 muna

5 dl piima

1 dl nisujahu

soola, pipart, soovi korral karrit

 

Täidis

300 g toorjuustu

3 sl majoneesi (näit. mädarõika)

peotäis rohelist sibulat, peterselli või karulauku või spinatit

lisaks võib täidises kasutada hakitud sinki, tuunikalakonservi, suitsukala või -kana jne

 

Puista pidevalt segades jahu piima hulka. Klopi munad lahti ja sega piima-jahuseguga. Maitsesta soola ja pipraga.

Vala munasegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit. Muna peab olema hüübinud. Kata teise küpsetuspaberiga, kummuta sellele ning lase jahtuda.

Sega kokku täidis, määri ahjuomletile ja keera küpsetuspaberi abil rulli. Jäta natukeseks maitsestuma.

Sarnased artiklid