Praetud lõhe köögiviljasalatiga
4 portsjonit
500 g peakapsast
2 porgandit
1 kevadsibul
Marinaad:
3 sl õunaäädikat
2 sl sojakastet
1 sl mett
2 tl seesamiseemne õli
Lisaks:
4 tk lõhefileed
2 sl õli
1 tl soola
peotäis
1. Loputa kapsas, eemaldaa juur ja lõika võimalikult õhukesteks ribadeks. Koori ja lõika porgand tikusuurusteks kangideks või tõmba koorimisnoaga õhukesed ribad. Lõika sibul ribadeks.
2. Sega suures kausis või kaanega karbis kokku marinaadi ained. Lisa köögiviljaribad. Sega hoolega. Lase vähemalt tund aega maitsestuda.
3. Kuivata lõhemedaljonid majapidamispaberiga. Kuumuta pannil õli. Prae kaks lõhemedaljoni korraga, mõlemalt poolt 3-4 minutit. Maitsesta soolaga. Serveeri koos salatiga ja puista peale hakitud koriandrit.