Päeva retsept: täidetud cannelloni`d

Kodutohter
22.01.2021
Shutterstock

Lasanje asemel võib täita hoopis pastatorukesi ja teha nädalavahetuse lõunasöögiks mõnus ahjuroog.

4-5 portsjonit

 

10 cannellon`i toru

300 g hakkliha

2 sibulat

2 küüslauguküünt

1 sl jahu

pisut vett

2 dl paksu hapukoort

tüümiani, peterselli

1 purk purustatud tomateid

2 sl ketšupit

soola, musta pipart

100 g riivitud juustu

 

Haki sibul ning kuumuta võis. Lisa hakkliha ja pruunista, kuni liha küps ja sibul klaasjas. Lisa tilga veega segatud jahu, kuumuta, kuni kaste pakseneb. Lisa hapukoor ja kuumuta veel pisut.

Keeda cannelloni`sid 2-5 minutit. Tõsta vahukulbiga välja, jahuta. Täida torukesed kastmega ja lao ahjuvormi. Maitsesta purustatud tomatid ketšupi, soola ja pipraga ning vala canneloni`dele. Puista peale riivjuust.

Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid