Krevetipasta

Kodutohter
18.07.2021
Shutterstock

Lihtsalt valmiv tõeline gurmeeroog, mis on küll väga koorene ja juustune, kuid vahel harva võib ka seda lubada.

4 portsjonit


 

300 g pastat

soola (või köögiviljapuljongi kuubik)


 

Kaste

1 pakk krevetimaitselist sulatatud juustu (Merevaik)

2 dl kohvikoort

3-4 küüslauguküünt

1 sl õli

1 sidrun

200 g krevette (värskeid või külmutatuid)

soola, musta pipart

hakitud peterselli

tugevamaitselist riivjuustu


 

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale juhisele soola või puljongikuubikuga maitsestatud vees. Vala sõelale nõrguma, kuid jäta alles pool tassi keeduvett kastme hulka segamiseks.

Haki küüslauguküüned, riivi sidrunikoor ja pigista välja poole sidruni mahl.

Kuumuta hakitud küüslauku õlis, lisa krevetid, koor ja sulataud juust. Kuumuta ja lisa riivitud sidruni koor ja mahl. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri koos hakitud peterselli ja riivitud juustuga.

Sarnased artiklid