4 portsjonit
300 g pastat
soola (või köögiviljapuljongi kuubik)
Kaste
1 pakk krevetimaitselist sulatatud juustu (Merevaik)
2 dl kohvikoort
3-4 küüslauguküünt
1 sl õli
1 sidrun
200 g krevette (värskeid või külmutatuid)
soola, musta pipart
hakitud peterselli
tugevamaitselist riivjuustu
Keeda pasta vastavalt pakendil olevale juhisele soola või puljongikuubikuga maitsestatud vees. Vala sõelale nõrguma, kuid jäta alles pool tassi keeduvett kastme hulka segamiseks.
Haki küüslauguküüned, riivi sidrunikoor ja pigista välja poole sidruni mahl.
Kuumuta hakitud küüslauku õlis, lisa krevetid, koor ja sulataud juust. Kuumuta ja lisa riivitud sidruni koor ja mahl. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri koos hakitud peterselli ja riivitud juustuga.