Põhjata seenepirukas

Kodutohter
22.10.2021
Shutterstock

Kui ei viitsi tainaga jännata, võib teha põhjata piruka.

6 tükki

 

1 l lehterkukeseeni

2 väikest mugulsibulat

1 sl õli

4 muna

1 sl täisterajahu

4 dl riivitud juustu (Emmental, Gouda)

4 sl hakitud peterselli

2 küüslauguküünt

1 tl soola

musta pipart

võid määrimiseks

 

Haki seened, sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta seeni ja hakitud sibulaid tilgas õlis.

Sega kokku kõik ained, lisa munad ja sega hoolega läbi.

Määri ümmargune või kandiline võiga ja vala tainas vormi. Tasanda pind, kata foolimiga ja küpseta 180-kraadises ahjus 20 minutit. Võta foolium ära ja küpseta veel 15 minutit. Lase enne lahtilõikamist jahtuda.

Sarnased artiklid