4 portsjonit
3-4 rabarberivart
5 sl vett
2,5 sl suhkrut
peotäis rosinaid
u 200 g saia või kringlit
250 g mascarpone-juustu
1 sidruni riivitud koor
2 dl tuhksuhkrut
1,5 tl vanillisuhkrut
0,5 tl jahvatatud kardemoni
2 muna
3 dl piima
määrimiseks võid
Peale
tuhksuhkru
1. Koori ja tükelda rabarberid. Pane koos vee, rosinate ja suhkruga potti ning keeda mõni minut. Tõsta jahtuma.
2. Määri ahjuvorm võiga. Tõsta saia või kringliviilud vormi vaheldumisi rabarberitükkidega.
Tõsta mascarpone kaussi, lisa riivitud sidrunikoor, tuhksuhkur, vanillisuhkur ja kardemon. Sega juurde piim ja munad ning kalla saiaviiludele. Vajuta saiaviilud segu sisse.
3. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Jäta jahtuma.
Raputa peale krõbedat müslit ja serveeri koos piimaga.