6 portsjonit
u 400 g saiatükke
kruusitäis rabarberitükke
rosinaid või kuivatatud jõhvikaid või kirsse
2-3 sl suhkrut
kaneeli, kardemoni
2 muna
5 dl piima
1 tl vanillisuhkrut
pisut võid
Tükelda saiatükid või -viilud väiksemaks. Määri ahjuvorm paksult võiga ja pane põhja saiakiht. Laota peale õuna- või rabarberitükid, marjad või moos. Vahele võib panna rosinaid. Puista peale suhkrut ja kaneeli ning soovi korral kardemoni. Peale pane saiakiht.
Klopi munad lahti, sega piimaga, maitsesta vanilli ja suhkruga. Vala piim vormi ja pane peale võitükikesed.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 40 minutit, kuni munapiim on hüübinud ja saiad pealt kuldpruunid.
Serveeri koos külma piimaga.
Unustusse vajunud magustoit, mis maitseb väga lastele ja kus saab ära kasutada tahked saiatükid või sünnipäevast üle jäänud kringliviilud. Vahele võib panna ka külmkappi seisma jäänud moosi või külmutatud marju.