4 portsjonit
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 tl rapsiõli
2-3 sellerivart
1 porgand
1 purk (285 g) ube
1 purk (200 g) purustatud tomateid või
hiliseid hakitud tomateid
2 sl tomatipastat
1-2 loorberilehte
6 dl vett
1 dl täisterapastat (sarvekesed)
2-3 lehtkapsalehte
soola, suhkrut, musta pipart
2 sl hakitud peterselli
Koori ja haki sibul ja küüslauk ja kuumuta neid poti põhjas õlis mõõdukal kuumusel mõni minut. Loputa ja tükelda sellerivarred ning porgand ja lisa potti. Eemalda lehtkapsalehtedelt tugevad rootsu ja tükelda lehed ning lisa potti. Lisa purustatud tomatid, tomatipasta, vesi, loorberilehed ja pasta. Maitsesta soola, suhkru ja pipraga. Keeda 5-10 minuit ja kontrolli maitset. Lõpuks lisa hakitud petersell.