Suitsulõhe-karripasta

Kodutohter
11.06.2024
Shutterstock

Koorene ja küllusliku maitsega pastaroog rohke tilliga.

4 portsjonit

 

värsket tilli

300 g kuumsuitsulõhet

300-400 g pastat (spagetti, penne)

pool porrut

võid

3 tl karrit

3 dl vahukoort

75 g hapukoort

1 sl sidrunimahla

soola, musta pipart veskist


 

Haki till ja tükelda suitsulõhe.

Keeda pasta vastavalt pakil olevale juhisele. Vala sõelale.

Loputa viiluta porru ning kuumuta poti põhjas võis, kuid ära pruunista. Lisa karripulber ja kuumuta segades, kuni porru on pehme.

Lisa vahukoor ja keeda kastet kokku umbes 5 minutit. Sega lõhetükid ettevaatlikult kastme hulka. Lisa hapukoor, sidrunimahl ja hakitud till. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri koos pastaga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid