Suvikõrvitsapihvid

Kodutohter
16.08.2022
Shutterstock

Suvine toit, mis on odav ja maitseb hästi.

saledamaid suvikõrvitsaid vastavalt sööjate arvule

metsaseeni

peekonit või sinki

mugulsibul

kirsstomateid

õli, võid praadimiseks

juustu

 

Lõika suvikõrvitsad viiludeks. Haki sibul, seened ja sink või peekon. Tükelda kirsstomatid. Kuumuta pannil peekon või sink, sibul ja seened. Hauta kuni vedelik on aurustunud. Tõsta pannilt kaussi.

Lisa pannile sorts õli ja pisut võid ning prae suvikõrvitsaviile mõlemalt poolt. Tõsta viiludele kuhi seene-singisegu ja kirsstomateid ning kata juustuviiludega. Kata pann kaanega ning kuumuta, kuni juust sulab.

Tõsta taldrikutele ja serveeri salati või värske kartuli ja hapukoorekastmega.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid