Kiired ahjusaiad

Kodutohter
20.01.2024
Shutterstock

Suured ahjusaiad on nagu pirukad, ainult tainategemine jääb ära.

võid

sibulat või küüslauku

sinki või peekonit

riivjuustu

maitserohelist (rosmariin, tüümian, basiilik)

 

võid

baklažaani

soola, pipart

riivjuustu

tomateid

maitserohelist

 

Lõika suur sai pikkupidi viiludeks ja määri viiludele võid.

Lõika sibul ja peekon või sink ribadeks ja kuumuta väehese võis. Kata saiaviil seguga, puista peale meelepärast maitserohelist ja kata riivjuustuga.

Lõika baklažaan väikesteks tükkideks ja kuumuta pannil võis. Maitsesta soola ja pipraga. Kata saiaviil seguga. Puista peale maitserohelist.

Viiluta tomatid, tõsta saiale ja kata riivjuustuga. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit.

 

Suured ahjusaiad on nagu pirukad, ainult tainategemine jääb ära. Suurte saiadega läheb kiiremini kui väikestega, sest pole vaja ükshaaval võid määrida ega katta.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid