Fetajuustuga täidetud kanataskud

Kodutohter
24.10.2022
Shutterstock

Täidiseks võib kasutada ka kitsejuustu.

4 portsjonit

 

4 kana rinnafileed

100 g fetat

4 päikesekuivatatud tomatit

värsket basiilikut või tüümiani

2 sl rapsi- või oliiviõli

pisut soola ja jahvatatud musta pipart

2½ dl rõõska koort

1 sl kanafondi või

kanapuljongi kuubik ja 1 dl vett

 

Lõika terava noaga fileedesse sügavad ja laiad lõiked.

Pane iga filee vahele täidiseks 1-2 viilu fetat, päikesekuivatatud tomat ja värskeid ürte. Kinnita fileetaskud vajadusel hambaorgiga.

Kuumuta pannil õli ja pruunista täidetud fileetaskud mõlemalt poolt kuldpruuniks. Maitsesta soola ja jahvatatud musta pipraga. Lisa koor ja fond või vees lahustatud puljongikuubik ning kuumuta keemiseni. Hauta madalal kuumusel kaane all umbes 15-20 minutit, kuni liha on küps.

Eemalda tikud ja serveeri koos keedetud täisterariisi, keedetud köögiviljade ja värske salatiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid