Põhi:
6 dl nisujahu
15 g pärmi
1 tl soola
2 dl vett
Täidis:
2,5 dl hapukoort
2 sibulat
pisut soola, pipart, muskaatpähklit
150 g peekonit
150 g riivitud Emmentali juustu
Sega pärm sooja (37 ͦ ) veega, sega juurde soolaga segatud jahu. Sõtku pisut ja lase rätiku all kerkida kahekordseks.
Viiluta sibulad ja peekon, maitsesta hapukoor soola, pipra ja muskaatpähkliga, riivi juust.
Jaga tainas kaheks suuremaks või neljaks väiksemaks osaks, rulli õhukeseks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri peale maitsestatud hapukoor, laota peale peekonitükid ja sibulaviilud ja riivjuust. Küpseta 250-kraadises ahjus 10-15 minutit. Serveeri kohe.