8-10 tükki
Põhi
150 g võid
3 dl nisujahu
1 dl suhkrut
1 tl külma vett
Täidis
5 dl täispiima
1,5 dl suhkrut
6 munakollast
0,5 dl kartulitärklist
1 vaniljekaun
25 g võid
Peale
mustikaid, vaarikaid, maasikaid vms marju
Näpi kuivad ained toasooja võiga segamini, lisa vesi ja sega tainaks. Keera toidukilesse ja pane pooleks tunniks külmkappi.
Vooderda lahtikäiva servaga koogivormi (ø 24 cm) põhi küpsetuspaberiga ja määri servad võiga. Vajuta tainas põhja ja servadele. Torka põhja sisse augud ja toeta serva kahekordse fooliumiribaga.
Küpseta põhja 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni põhi on küps ja kuldpruun. Lase pisut jahtuda ja eemalda vormist ja pane vaagnale jahtuma.
Mõõda kastrulisse piim, suhkur, munakollased, tärklis ning sega vispiliga ühtlaseks. Poolita vaniljekaun, kraabi välja sisu ja lisa koos kaunaga potti. Kuumuta madala kuumusel kogu aeg segades, kuni kreem muutub paksuks. Tõsta pliidilt, eemalda vaniljekaun ja klopi sisse või. Kalla kreem kaussi, kata kile või taldrikuga ning pane külmkappi jahtuma.