2 dl rapsiõli
5 suurt küüslauguküünt
3 šalottsibulat
1 loorberileht
1 kaneelikoor
2 sl tšillihelbeid
1 sl suhkrut
1 sl sojakastet
näpuotsatäis soola
Vala potti õli, lisa viilutatatud sibulad ja küüslauguküüned, kaneelikoor ja loorberileht. Kuumuta madalal kuumusel, kuni sibul muutub kuldkollaseks ja krõbedaks.
Pane kuumakindlasse nõusse tšillihelbed, suhkur ja pisut soola. Võta vahukulbiga õlist välja krõbedad sibulad, küüslaugud, kaneelkoor ja loorberileht. Vala kuum õli tšillihelvestele ja sega hoolega. Lisa juurde krõbedad sibula ja küüsaluguviilud ning jäta jahtuma.
Sega jahtunud tšilliõli hulka sojakaste, pane purki ja säilita külmakpis.