300 g kanamaksa
1 suurem kanakoib
4 porgandit
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
2 loorberilehte
10 pipratera
1 tl karrit
soola
100 g võid
vett
Koori ning tükelda porgandid ja sibul. Sulata poti põhjas natuke võid ja kuumuta seal maksatükke. Lisa sibulad, küüslauk ja karri. Tee poti põhjas ruumi ja kuumuta kanakoiba. Lisa sool, porgandid, loorberilehed ja pipraterad. Lisa kuuma vett, kuid mitte palju.
Kata pott kaanega ja hauta nõrgal tulel 1-1,5 tundi, ehk nii kaua, kuni vedelik on peaaegu aurustunud ja porgandid ning kanakoib on täiesti pehmed.
Korja välja loorberilehed ja pipraterad. Pane maksatükid, porgandid, koivaliha, sibulad ja küüslauk köögikombaini ja töötle ühtlaseks. Lisapoti põhjast keeduleent, kui seda on järgi. Sel ajal kui kombain käib, lisa võikuubikud. Maitse ja maitsesta vajadusel.