4 portsjonit
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
2 porgandit
2-3 sellerivart
1-2 sl oliiviõli
2 purki (à 400 g) purustatud tomateid
6 dl vett
1 tl kuivatatud tüümiani
2 sl tomatipastat
2 tl suhkrut
1 tl soola
½ tl tšillihelbeid
6-8 lehtkapsa lehte
2 dl makarone
pisut jahvatatud musta pipart
riivjuustu
Koori ja lõika sibul, porgand, küüslauguküüned ja sellerivarred väikesteks tükkideks. Kuumuta köögivilju poti põhjas õlis umbes 5 minutit.
Kalla potti purustatud tomatikonservid, loputa purgid veega ja vala potti. Lisa vesi, tüümianioksad, tomatipasta ja maitseained. Keeda suppi madalal kuumusel umbes 15 minutit.
Loputa lehtkapsa lehed, lõika välja jämedad rootsud ja haki või rebi peeneks. Lisa kapsalehed ja makaronid potti ja keeda, kuni makaronid on parajalt pehmed.
Paku koos riivjuustuga.