4-6 portsjonit
1 sl seesamiõli
200 g broileri filee või kintsuliha ribasid
700 g erinevaid värvilisi köögivilju
1 mahe punane tšilli
1 küüslauguküüs
2 cm tükk ingverit
2 sl laimi- või sidrunimahla
2 tl sojakastet
Peale
1 sl seesamiseemneid
Tükelda köögiviljad: porgand, paprika, suvikõrvits jne. Poolita tšilli ja kraabi seemned välja. Haki tšilli peeneks. Koori ja riivi küüslauk ja ingver.
Kuumuta õli vokkpannil või suurel tavalisel pannil. Lisa tšilli, küüslauk, ingver ja liharibad. Kuumuta 4-5 minutit. Lisa köögiviljad ja kuumuta veel, kuni köögiviljad on küpsed, kuid veel krõmpsud. Pigista peale laimimahla ja lisa sojakaste. Kuumuta veel paar minutit. Raputa peale seesamiseemneid.