5-6 portsjonit
1 sibul
3 küüslauguküünt
400 g hakkliha
3-4 supilusikatäit tomatipüreed
½ tl soola
½ tl musta pipart
1 tl suitsumaitselist paprikapulbrit
2 tl punet
8–9 dl lihapuljongit
3 dl koort
1 tl riivjuustu
500 g pastat
värskeid ürte, näiteks basiilikut või murulauku
Prae pannil võis sibul ja küüslauk. Lisa hakkliha ja pruunista.
Lisa tomatipüree, sool, must pipar, maitseained ja lihapuljong. Kontrolli maitset.
Lisa koor ja pasta. Hauta umbes 10 minutit.
Raputa peale riivjuust, tõsta pann ahju ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni pasta on küpsenud ja juust sulanud.
Puista peale värskeid ürte.
Selle vormi sisse ei käigi muna. Makaronid, mis hautatakse pehmeks puljongi ja koore segus, lisavad vormile paksendavat tärklist.