u 10 tükki
500 g pärmi-lehttainast
1 dl basiilikupestot
250 g tomateid
200 g kirsstomateid
150-200 g mozzarellat
soola, musta pipart
1 sl oliiviõli
rukolat, basiilikut
muna määrimiseks
Sulata külmutatud tainas ja rulli jahu appi võttes küpsetuspaberil umbes 58x27 cm suuruseks plaadiks. Tõsta plaat küpsetuspaberi abil ahjuplaadile.
Lõika noaga ettevaatlikult ühe sentimeetri kauguselt servast raam, kuid ära tainast täiesti läbi lõika. Määri serv munaga. Määri pesto pirukapõhjale. Viiluta suured tomatid ja poolita kirsstomatid. Laota tomatid pestole, riputa peale pisut soola, musta pipart ja tilguta oliiviõli.
Küpseta pirukat 225-kraadises ahjus 20 minutit.
Nõruta mozzarella ja rebi tükkideks ning jaota soojale pirukale. Puista peale rukolat ja basiilikulehti.