1 portsjon
80 g täisterapastat
2 küpset tomatit
1 küüslauguküüs
2 tl rapsi- või oliiviõli
2 tl tomatipüreed
soola, musta pipart
tšillihelbeid (soovi korral)
1 tl mett
30 g kana- või kalkunilihalõike
basiilikulehti
1 sl seemneid (seesami, päevalille vms)
1. Keeda pasta vastavalt pakil olevale õpetusele.
2. Lõika tomatid kuubikuteks ja haki küüslauguküüs. Lõika lihalõigud ribadeks. Kuumuta väiksel pannil õli, lisa tomatipüree. Kuumuta hetk ja lisa tomatitükid ja hakitud küüslauk. Maitsesta soola, mee, musta pipra ja soovi korral tšilliga. Hauta paar minutit ning sega juurde keedetud pasta ja lihatükid.
3. Tõsta pasta karpi või purki, kaunista basiilikulehtedega ja puista peale seemned. Võta järgmisel päeval külmakapist tööle kaasa.
Kiire ja lihtne toit tööle kaasa võtmiseks.