2 portsjonit
2 sl oliiviõli
100 grammine tükk fetat
4–5 kirsstomatit
5–6 värsket ploomi
6-7 brokoli õisikut
porgandiviile
sellerilehti
värskeid ürte, näiteks rosmariini, sidrunitüümiani, peterselli, münti
soola
musta pipart veskist
Vala osa õli ahjuvormi või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Lõika feta kaheks tükiks ja pane ahjuvormi.
Poolita pestud tomatid ja ploomid ning aseta koos brokoliõisikutega ümber fetatüki.
Lisa igasuguseid aedvilju, mis külmkapis leidub: viilutatud porgandeid, mõned lehtselleri noored lehed jne
Tilguta peale ülejäänud õli ja parajasti käepärast olevaid värskeid ürte.
Raputa peale natuke soola ja jahvata veskist musta pipart.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Paku koos värske leivaga. Retseptis olevast kogusest piisab kahele.
Peale võib raputada veel erinevaid pähkleid, mandleid või seemneid.