200 g fetat
1 dl koort
200 g toorjuustu
2 supilusikatäit oliiviõli
musta pipart veskist
Tšillimesi
2 küüslauguküünt
1 punane tšilli
1 supilusikatäis oliiviõli
1 dl mett
2 supilusikatäit sidrunimahla
0,5 teelusikatäit soola
Võta feta aegsasti külmkapist välja, et see oleks toasoe. Murenda feta köögikombaini, lisa koor, oliiviõli ja mõned keerud pipart veskist. Soovi korral võib lisada ka küüslauguküüne. Sega mõned korrad.
Vahusta teises nõus toorjuust kohevaks vahuks ja sega fetaga.
Tšillimee jaoks purusta küüslauk ja haki tšilli. Kuumuta neid pannil õlis 1-2 minutit. Lisa ülejäänud koostisosad ja kuumuta, kuni mesi on soe ja vedel.
Tõsta lusikaga fetadipi hulka ja sega kergelt.