Brokolipirukas

Kodutohter
26.11.2024
Shutterstock

Kuigi filotainaga on natuke mängimist, jääb pirukas krõbe ja õhuline.

6 portsjonit

 

250 g külmutatud filotainast

½ dl sulatatud võid või õli

300 g brokoliõisikud)

200 g värsket või külmutatud spinatit

125 g fetat

2 muna

0,5 dl kohvikoort

 

Võta tainapakk sulama paar tundi enne küpsetamist.

Auruta brokoliõisikud poolküpseks.

Lao paberõhukesed tainakihid ükshaaval pirukavormi ja määri iga kihti sulavõi või õliga.

Kuumuta pannil spinatit ja lisa murendatud feta. Võta pann pliidilt ja sega hulka munadega segatud koor.

Lao brokoliõisikud pirukapõhjale ja kalla peale spinatisegu. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

 

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid