Põhi:
3 kartulit
pisut soola
25 g võid
2 dl nisujahu
Täidis:
100 g grillkana (võib olla ka eelmisest päevast jäänud keedukana)
100 g suvikõrvitsat
1 väike paprika
2 tomatit
½ porrut
2 muna
1 dl piima
200 g kodujuustu
½ tl soola
½ tl karrit
pisut musta pipart
Keeda kolm kartulit ja purusta kahvliga, lisa sool ja või. Lase enne jahu lisamist jahtuda. Sega hulka jahu. Jahu on piisavalt, kui tainas tuleb kausi ja käte küljest lahti. Vajuta tainas võiga määritud ümmarguse pirukavormi (27 cm) põhja ja äärtele ning eelküpseta 225-kraadises ahjus 15 minutit.
Lõika kana väikesteks tükkideks, Viiluta suvikõrvits, paprika, porru ja tomatid. Klopi munad, piim ja kodujuust segamini. Maitsesta.
Lao kanatükid ja köögivili pirukapõhjale. Vala peale muna-piima-kodujuustu segu. Küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni täidis on hüübinud.