4 portsjonit
1 dl paksu jogurtit
1 dl kaerahelbeid
2-3 sl kaerajahu
1 muna
1 sl õli
1 sibul
0,5 tl karrit
2 porgandit
100 g sellerijuurt
3 keedetud kartulit
1 tl soola
0,5 tl jahvatatud musta pipart
1 sl tärklist (vajadusel)
Kaste
1,5 dl paksu jogurtit
1 dl puruststud fetat
0,5 dl hakitud peterselli või tilli
musta pipart
Sega kaerahelbed ja jahu jogurtiga. Lisa muna. Haki sibul, kuumuta pannil klaasjaks ning maitsesta karriga.
Koori ja riivi porgandid ja sellerijuur peene riiviga. Riivi keedetud kartulid. Sega riivitud köögiviljad jogurti-kaeraseguga, lisa sibul, maitsesta soola ja pipraga.
Vormi tainast kotletid ja küpseta pannil õlis keskmisel kuumusel.
Prae kõigepealt proovikotlet, kui see kipub lagunema, lisa natuke tärklist.
Sega kokku kaste ja serveeri koos kotlettidega.