2 dl kaerajahu
1 dl kaerahelbeid või kaerakliisid
5 dl nisujahu
1 pakk (11 g) kuivpärmi
4 dl sooja vett
2 tl soola
1 sl mett
1 sl oliiviõli
Sega suures kausis kaera- ja nisujahu ning kaerahelbed või -kliid. Sega hulka kuivpärm. Lisa vesi, sool, mesi ja õli.
Sega puidust pulgaga. Kuna tainas on vedel, on seda kõige lihtsam segada puidust söögipulgaga, sest tainas kleepub käte või lusika külge.
Kata kauss toidukilega ja tõsta ööseks külmkappi.
Hommikul vooderda kandiline ahjuvorm (15x23 cm) küpsetuspaberiga ja kalla tainas vormi. Tasanda märja käega ühtlaseks.
Lõika noaga tainasse ruudud, nii et tuleks kaheksa kuklit. Küpseta 250-kraadises ahjus 15-20 minutit.